Beyond Academy

Beyond Academy в няколко думи

Beyond Academy e платформата ни от услуги, насочени към стратегическо консултиране и обучения в областта на онлайн маркетинга. Основен фокус е използването на Facebook за бизнес цели. Нашата цел е не просто подобрени познания на професионалистите в този сегмент, но и създаването на общност за взаимопомощ. Академията е начин да получите най-важните за вас знания за дигиталната среда по изключително разбираем начин. За търсещите ясни, конкретни и приложими съвети.

Вътрешнофирмени обучения

 

Всички фирми или организации могат да се възползват от два вида обучения по дигитален маркетинг, чрез които да подобрят познанията на екипите си и да увеличат ефективността на усилията си:

  • Обучение по поръчка. Това е обучение по избрани от клиента теми, което се осъществява специално за него и е с примери от неговия сегмент. Изисква от 2 до 4 седмици предварителна подготовка и стойността му зависи от продължителността, темите и броя на обучаваните. За повече информация – свържете се с нас.
  • Готово обучение от програмата на Академията. Това е обучение, което е предварително разработено като тематика и е с примери от различни сегменти, за да може да се предложи на значително по-атрактивна цена и да се преподава на универсална аудитория. Тези обучения са с точно определена програма. Тяхната цел е да предадат знания за възможностите на различни инструменти и платформи, както и как те да се използват за маркетингови цели ефективно. Преподавани са многократно и в резултат съдържанието им е оптимизирано с цел максимална яснота и полза за присъстващите.
Повече за готовите обучения на Академията можете да научите на специалната им страница, като кликнете на бутона.

разгледай

24 часов курс по Facebook маркетинг

 

Курсът е най-задълбоченото обучение по Facebook маркетинг в България. Създаден с практическа насоченост за собственици на бизнеси, маркетинг мениджъри, представители на агенции и хора, които изграждат личен бранд. Регистрацията е индивидуална и в продължение на 6 седмици се провеждат 12 лекции и упражнения по 8 основни теми, така че пълноценно да се усвоят всички основни познания и стратегии за използването на Facebook за бизнес цели. 8-те теми на обучението:

  • Facebook страници, групи и профили;
  • Алгоритъм на Facebook;
  • Показатели и статистика – Facebook Insights;
  • Писане на съдържание за Facebook;
  • Facebook реклама – формати, възможности и стратегии;
  • Кризи и похвали във Facebook;
  • Facebook промоции;
  • Допълнителни инструменти и трикове за бизнес цели.
За повече информация, посетете сайта на Академията, като кликнете на бутона.

разгледай
Следваща страница beyondid