Услуги

Нашите услуги

Предлагаме многообразие от услуги, обединени в пет основни сегмента за усъвършенстване на вашето онлайн присъствие. По-долу можете да разгледате подробно описание на всяка от категориите – Facebook маркетинг и реклама, Присъствие в други социални мрежи, Обучения, Консултиране и Разработване на сайтове и приложения. Разбира се, вероятно е да имате много допълнителни въпроси, за които не се колебайте да се свържете с нас.

Предишна услуга  
    Към следваща услуга

Обучения
Консултиране
Facebook маркетинг
социални мрежи
сайтове и приложения
 Следваща услуга

Обучения

Създатели сме на най-задълбоченото обучение по Facebook маркетинг в България - 24 часов курс, които е с индивидуална регистрация. За фирми предлагаме обучения в областта на дигиталния маркетинг за начинаещи, напреднали и експертно ниво. Основните фокуси са Facebook маркетинг, реклама и управление на страници, за които има готови формати и атрактивни цени. Могат да бъдат създадени и обучения по поръчка, за които просто трябва да се свържете с нас и да ни разкажете.


Консултиране

Нашият основен фокус е да консултираме бизнеси с различен мащаб в разработването на ефективни стратегии за онлайн присъствие. Развитието и позиционирането на бранд онлайн изискват използването на комплекс от комуникационни канали, които да работят в синхрон и с ясна цел. Нашите усилия са насочени към постигането им за кратки срокове и в правилна последователност от стъпки, разчитайки на познанията ни за тенденциите и многогодишния ни опит с големи международни компании и локални проекти.

Вижте повече


Facebook маркетинг и реклама

Специализирани сме в управлението на Facebook страници и групи, разработвайки стратегии за развитие, подходящ бранд език, копирайтинг на уникално съдържание, подбор на снимки и мултимедия, брандиране на визии и планиране на календар на активността. Също така можем да се погрижим за оптималната ви реакция при възникване на комуникационна криза или при далеч по-приятната ситуация - получаване на похвали. Вероятно ще се нуждаете и от добре обмислена като формати, визии и комуникация реклама - това е третата ни посока в управлението на Facebook проекти. Консултантите в екипа ни са работили по развитието на десетки страници и са управлявали рекламни кампании с общ бюджет от над 1 милион лева.


Присъствие в други социални мрежи

Ако Facebook не е достатъчен маркетингов канал и желаете да развивате комуникацията си и в други социални мрежи, потърсете ни за съвет и идеи. Платформи като Twitter, Instagram и YouTube предлагат редица допълнителни възможности, от които може да се възползвате, стига да имате яснота за целите си и готовността да създадете качествено съдържание.


Разработване на сайтове и приложения

Предлагаме консултиране и осигуряване на разработки за целите на ваши кампании - от микросайтове и лендинг страници до Facebook приложения, артуърк и анимация. Изпълнението им се осъществява чрез наши доверени партньори, като ние ръководим проекта и оптимизираме изпълнението му.

Следваща страница beyondid